Arama
Arama Sonuçları
Simpson kehanetleri bitmek bilmiyor! Bu kez korkuttu
Amerika'nın uzun soluklu dizisi The Simpsons'ta yıllar önce yayınlanan bölümlerinde yer alan birçok olayı önceden bilmesi dikkat çekti. 34 sezondur izleyici karşısında Simpsonlar'ın 5 kişinin ölümüyle sonuçlanan Titanik faciasını önceden tahmin ettiği ileri sürüldü. Dizide geçen birçok olayın tutmasıyla bir kez daha gündeme gelen Simpsonlar'ın 2024 yılı ve sonrası için yeni tahminleri gündem oldu.
Kripto para milyonerleri 88 bini aştı
Kripto para piyasasının toplam piyasa değeri 1,1 trilyon doları aştı. Kripto paraya sahip kişi sayısı ise 425 milyon. Sistem, mağdurlar kadar kendi zenginini de yarattı. Dünya genelinde 88 bin 200 kripto para milyoneri var.
Dediğini yaptı! Twitter’ın logosu değişti
Çok sayıda kullanıcıya sahip sosyal medya platformlarından olan Twitter'da yaşanan değişim gündem oldu. Twitter'ın CEO'su Elon Musk, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Yakında Twitter markasına ve yavaş yavaş tüm kuşlara veda ediyoruz." demişti. Musk başka bir paylaşımında, Twitter için kullanılacak yeni logonun görseline de yer vererek, "Bu gece iyi bir X logosu paylaşılırsa, yarın tüm dünyada yayına geçeriz. Bu X gibi." sözlerini sarf etmişti.
Kuşa veda! Twitter değişiyor
Twitter'ın sahibi Elon Musk, "Yakında Twitter markasına ve kademeli olarak tüm kuşlara vade edeceğiz" diyerek sosyal medya platformunun adını değiştireceğini duyurdu.
Kripto dolandırıcılık davasında 40 bin yıldan fazla hapis talebi!
Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in yargılandığı dolandırıcılık davasında savcılık mütalaasını açıkladı.
Dört sosyal medya devi AB'ye şikayet edildi
Avrupa ülkelerindeki tüketici dernekleri, Instagram, YouTube, TikTok ve Twitter'ı kripto varlılar hakkında yanıltıcı tanıtım yaptıkları gerekçesiyle Avrupa Birliği'ne (AB) şikayet etti.
Ekonomist Tufaner’den “altın'' yorumu: 'Yükselecek mi? Düşecek mi?
Ekonomist Doç. Dr. Tufaner’den yorumu: 'Yülselecek mi? Düşecek mi?'
Kripto paralar çakıldı
ABD’li girişimci Elon Musk, riskli yapısından dolayı kripto para birimlerine karşı ‘temkinli olma’ çağrısında bulundu
Dogecoin uçuşa geçti
Twitter'ı satın alan Elon Musk'tan çılgın bir hamle daha geldi.
İndirim beklentisi, durgunluğa neden oldu
Sıfır otomobillerdeki Özel Tüketim Vergisi'nin (ÖTV) düşeceğine yönelik beklentiler ikinci el piyasasını durgunlaştırdı.
‘Kripto para’ iddiası!
Geyve İlçesi Orman İşletme Müdürlüğü Doğançay İşletme Şefliğinde görevli Orman Muhafaza Memuru Araç İğdir Köyü nüfusuna kayıtlı 26 yaşındaki Ö.T.B. tabancayla yaşamına son verdi.